Nyheter

Dags för Sandra Brolin att "rensa"...?

Publicerad
Sandra Brolin har fått en relativt svag start på årets säsong, men nu på söndag - då hemmabanan Bro Park står som värd för V64-omgången, tror vi att det vänder, tvärvänder...
– Jag har fin känsla inför tävlingsdagen och hoppas kunna vinna ett lopp eller två, berättar Sandra Brolin.
z323dircwcuvjatlxxi
Dags för Fast And Free? Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Vi tar Sandras hästar i tur och ordning. I dagens inledande lopp - för tvååringar över kort distans, plockar du ut trevligt härstammade Greet Me (e. Highland Reel) som vi tyckte glänste ordentligt i kvalet. Vi tippar etta och rekommenderar spel till alla odds överstigande 2.30. Är vi rätt på det Sandra?

Greet Me är en underbar häst som jag har stora förhoppningar på. Hon var lite knepig bakom boxarna i kvalet, men det tror jag ska fungera bättre med rutinen. Hon var hur fin som helst kvalloppet där hon visade hög klass och gjorde allt rätt. Gräs under hovarna ska bara vara en fördel Jag är stor optimist och tror på bra segerchans - å andra sidan. Debut är debut, informerar Sandra Brolin.

Två hästar på V64-spelet - vi börjar med Skyler i V64-1. Säg något?

Skyler behövde verkligen loppet senast. Hon såg fin ut länge innan luften tog slut helt enkelt. Det är ett par tuffa konkurrenter i loppet som jag inte tror att Skyler rår på, men trea, fyra ska hon definitivt kunna vara, kommenterar Sandra Brolin.

Och så har vi då toppbra känsla för Fast And Free i V64-3. Hon kan väl vara rent klar?

– Fast And Free har varit mycket bra i sina två senaste starter och känns mycket fin i träningen inför detta. Hon har droppat i handicap och står väldigt trevligt inne i handikappen - kan ju långt mer än aktuellt formtal. Distans och underlag är perfekta och Fast And Free trivs med ryttarinnan. Jag har stor tro på henne den här gången och hoppas att hon vinner loppet, avslutar Sandra Brolin.