Nyheter

Dags för Queen Mother Champion Chase på Cheltenham

Publicerad
Ingen lycka för våra två spel igår, men skam den som ger sig. Vi tror hårt på favoriten i Queen Mother Champion Chase samt en ung och oexponerad häst under fortsatt utveckling i RSA Insurance Novices Chase - till sex gånger pengarna.
download-92_dONcne
Drottningmodern älskade sitt Cheltenham Foto: Elmany

Inte mycket talar för att Defi De Seuil torskar Queen Mother Chase nu när Altior är struken ur loppet. Philip Hobbs adept kommer till loppet i absolut toppform och hästan har rent grym statistik på banan med sex vinster på åtta försök - två av dessa under festivalen. Toppjockey i sadeln och ett litet startfält är andra plusfaktorer. Oddset lär inte vara speciellt högt, men vi tror stenhårt på hästen och lastar in till odds strax över dubbla pengarna.

Vi hittar odds i trakterna av sex gånger på Copperhead i Novice Chase över mastiga 4900 meter. Den här unge och oexponerade hästen inledde sin karriär lite tveksamt, mer sedan första segern i januari 2019 har utvecklingkurvan pekat rakt uppåt. Sexåringen efter Sulamani är extremt gynnad av den långa distansen och har precis rätt profil för att krossa det här (förvisso tuffare) gänget. 

Dagens speltips:

Lopp 2: 2.10 GMT. RSA Novice Chase

Nr 6 Copperhead, vinnarspel till odds kring sex gånger pengarna.

400 kronor.

Lopp 4: 3.30 GMT. Queen Mother Champion Chase

Nr 4 Defi De Seuil, vinnarspel till dubbla pengarna.

500 kronor.

Samma hästar i en dubbel till tolv gånger pengarna:

100 kronor.

Hela den magnifika sändningen nås via länken nedan - gratis som vanligt.

https://www.squidtv.net/middle-east/uae/uae-007.html