Nyheter

Dag tre på Cheltenham - vi har analysen klar

Publicerad
Och idag är det dags att ta betalt - den saken är klar. Vi har ett par riktigt sköna vinnare att bjuda på och vi inleder redan i dagens första lopp, Marsh Novices´Chase, över fullvuxna 4000 meter.
download-66_XsI1Fz
– Anybody heard about Corona? Foto: British Horseracing

Sexårige Itchy Feet inledde sin karriär över hinder, detta med framgång, innan han testades över de fasta hindren i slutet av förra året. Det blev en övertygande 26-längders vinst i det loppet, men det måste sägas att det var ett blekt lopp med endast tre deltagare. Nu senast var det dags för debut i Gr1-sammanhang och det blev en plättlätt seger med 3.5 längder.före ett par riktigt kompetenta motståndare. Itchy Feet klarar en bana åt det mjukare hållet och för oss känns det här stenklart (till ungefär fem gånger pengarna) även om "kulthästen" Faugheen finns med i startlistan.

I tävlingsdagens andra lopp (Handicap Hurdle) har vi bra feeling för Skandiburg som kommer till loppet i absolut toppform. Sexåringen vann "over course and distance" på nyårsdagen där han verkligen visade sig hantera tung bana. Det blir inte lika tungt idag, men då distansen är så krävande, gäller det att ha en häst med Skandiburgs profil. Sidoludd på idag känns extra intressant och vi tror på odds kring tio gånger pengarna.

En favorit som håller är Paisley Park i Stayer´s Hurdle (lopp 4). Kanske inget jätteodds, men hugg fort så får ni i vart fall odds kring 1.70. Hästen har sju raka och övertygande segrar och precis ingenting talar för förlust i dag heller.

Spelrekommendation:

Lopp 1: 3 Itchy Feet, vinnarspel till odds kring fem gånger pengarna.

300 kronor

Lopp 2: 11 Skandiburg, vinnarspel till tio gånger pengarna.

300 kronor

Kombinationer:

Itchy Feet mot Paisley Park.

200 kronor till 8.50 gånger pengarna.

Skandiburg mot Paisley Park.

200 kronor till 17 gånger pengarna.

Trippel:

Itchy Feet, Skandiburg, Paisley Park.

100 kronor till 85 gånger pengarna.

Loppen ser ni som vanligt bäst via länken nedan:

https://www.squidtv.net/middle-east/uae/uae-007.html