Nyheter

Catharina Vång om starthästarna på Bro Park

Publicerad
Som det ser ut på förhand ska Catharina Vång kunna ha en vinnare eller två under lördagens tävlingar på Bro Park. Vi slog därför en signal till den Bälinge-baserade tränaren för att reda ut begreppen!
izxynjqr0s3o3fwtic0
Dags för Jungle Dream? Vi tror det... Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Säg något om Jungle Dream i dagens inledande lopp, V4-1?

- Jungle Dream tycker jag står på tur för vinst. Det handlar nog mest att hon hoppar iväg ordentligt från startboxarna. Hon känns mjuk och fin i träningen och formen är väldigt fin - ni såg väl hennes avslutning senast? Bra chans med minsta klaff, säger Catharina Vång.

En kommentar om Ede´s Garrinchi i V4-3 tack?

- Ede´s Garrinchi har gått bra en längre tid så formen är det inget fel på. Jag tycker att det är en ärlig typ som är lite lågt värderad av handicappern. Nu hoppas jag på en resa vid plankan och tror att min häst kan vara bland de tre främsta, säger Catharina Vång.

Säg något om tvåårige Spenzer i lopp 7, V5-4?

- Spenzer hamnade i sprutet i debuten, men gick sedan väldigt bra i skymundan som fyra - detta på en fin tid dessutom. Han är startsnabb och tar stora kliv så jag är helnöjd med startspåret. Distansen är inget minus och för mig är Spenzer en kul outsider, säger Catharina Vång.

Och så avslutar vi med Guidetti i lopp 8, tillika V5-5?

- Guidetti är i klart bättre form än vad raden vill antyda. Det finns viss fart i honom och att det som nu är ned i distans ser jag bara som en fördel. Sea Moonster går ju inte att slå, men tvåa, trea kan nog min häst vara, avslutar Catharina Vång.