Nyheter

Caroline om Beach, House och Sharp!

Publicerad
Det ser ut att kunna bli en vinnare eller två för Caroline Malmborg under morgondagens tävlingar på Bro Park. Vi kollade därför upp den aktuella statusen på Beach Road One, House In Order och Sharp Eye.
fs0vnbik8byibrj1gus
House In Order har segerchans i V64-inledningen Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Vi drar i gång redan i lopp 1, utanför V64-spelet. Där plockar du ut trevligt härstammade Beach Road One som har tre raka segrar. Tror du på en fjärde?

Beach Road One har utvecklats ordentligt under 2020/2021- detta efter en halsoperation som alltså slagit väl ut. Nu startar han från formtal 89 och det är ju sällan en enkel sak att ge bortåt tio kilo till sina konkurrenter. Jag är dock ännu mer osäker på banunderlaget med lös och tung vinterbana som är obekant för honom. Jag hoppas att Beach Road One får lite fäste och han har fungerat fint i träningen på underlaget inför detta. Klart att jag tror och hoppas på vinst, säger Caroline Malmborg.

Sen plockar du ned House In Order till 1600 meter i V64-inledningen. Allt okej där?

House In Order har i grunden god kapacitet, men visst blandar han goda och mindre goda prestationer i loppen - just senast var jag klart besviken på honom. Distansen passar och han har gått bra på vinterbana tidigare. Nu åker de fasta blinkersen av och vi sätter på sidoludd i stället - hoppas att det kan ge en positiv effekt. En typisk outsider, säger Caroline Malmborg.

I V64-epilogen sadlar du ut Shapr Eye. Kommentar tack?

Sharp Eye är i mycket bra form och han har gjort rejäla och jämna insatser precis varenda gång de senaste månaderna. Jag tror att den här distansen är mitt i prick och bevisligen fungerar han på vinterbana. Det här är ett väldigt jämnt lopp som snudd på vem som helst kan vinna. Min häst är en av dessa, avslutar Caroline Malmborg.