Nyheter

Caroline Malmborg om Perfect Girl Ester och Dhakota på Jägersros V4:a

Publicerad
Bro Park-baserade tränaren Caroline Malmborg har gjort resan från Stockholm till Malmö under dagen - detta med två hästar som mycket väl kan vinna under morgondagens lunchtävlingar. Perfect Girl Ester lär väl bli favorit eller åtminstone andrahandare på streckspelen V4 och V5, och Caroline låter uppåt.
– Perfect Girl Ester behövde loppet senast och är framsatt i form.
Perfect_Girl_Ester1108_uFb0f3
Spets och slut för Perfect Girl Ester? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Vi tar det i tur och ordning. I dagens tredje lopp (V4-3) tar du ut trevligt härstammade Dhakota (e. Barocci u. Dharawal e. Bushranger). Hur ser du på uppgiften? Skrällchans?

Dhakota gjorde sin första start på lång distans senast och det såg bra ut - vi testar igen. Han har startat på Jägersro tidigare, men det var på kort distans och i början av hans karriär. Han är på väg uppåt i form och kan mer än sitt aktuella formtal. Det är ett par bra emot, men min lär hålla farten hela vägen och kanske vara bland de tre främsta, funderar Caroline Malmborg.

Perfect Girl Ester (V4-4) älskar Jägersro. Redo för seger nu?

Perfect Girl Ester var lite rund om magen i årsdebuten. Hon behövde loppet och ser mer fit och finare ut nu - är rejält framsatt i form. Startspåret är perfekt och distansen vet ju alla är optimal. Jag tror att “Ester” är lite lågt värderad i handicappen. Jag har den största respekt för Martin och ett par till av konkurrenterna, men vi åker ju inte hela vägen till Malmö utan segerambitioner, avslutar Caroline Malmborg.