Nyheter

Caroline Malmborg har ett par outsiders i Göteborg

Publicerad
Bro Park-tränaren Caroline Malmborg gör resan till västkusten och Göteborg - detta inte utan ambitioner.
– Jag bara måste tro att Kew Bridge kan vinna loppet, säger Caroline.
Bro_2019-04-14_Caroline_
Det kan gå - jag lovar...! Foto: Wolfram Meyer - Galopptips.se

Lilla stoet Haweswater (V64-3) var din bästa chans på förhand, men nu är den struken. Hur ser du på övriga hästar? Vi börjar med Light Treading i V64-2?

Light Treading mår fint efter årsdebuten senast och lär vara lite förbättrad till detta. Gräs är en fördel och hon trivs med lärlingen i sadeln. Hon är en häst med kapacitet, men är något humörbetonad så det vill till att hon får ett lopp som passar henne, säger Caroline Malmborg.

Vad säger du om Kew Bridge (V64-4)?
 

Kew Bridge ledde länge i årsdebuten och senast tappade hon start och hamnade i sprutet och surade till. Nu är det lite upp till bevis och rätt förutsättningar den här gången med gräs och enklare motstånd. Jag bara måste tro att Kew Bridge kan vinna loppet, säger Caroline Malmborg

Bright Light i V64-avslutningen?


Bright Light var vi jättenöjda med i årsdebuten. Planen var att få ett snällt lopp och avsluta starkt vilket han också gjorde till en fjärdeplats. Han är förbättrad av loppet och har gjort sina bästa lopp på gräs. Han kan mer än sin handicap och vi hoppas han ska räcka en bit i ett öppet lopp, avslutar Caroline Malmborg.