Nyheter

Bussar mellan Bro Station och Bro Park

Nu på söndag rids Super Sunday på Bro Park. En maxad dag med extra allt! Åker du kommunalt så kan du åka gratis med Håbo Buss från Bro Station till Bro Park.
image_i68D8J3
Gratis buss mellan Bro Station och Bro Park på söndag!

Första start på söndag är 12.15 och det rids idel storlopp under Super Sunday. Som grädde på moset blir besöket extra trevligt för barnfamiljer då vi bjuder på Trollerishow med Totoo Trollkarl, ponnyridning, besök av Attunda Brandkår, kaninhoppning, käpphästhoppning och mer därtill. 

Spendera söndagen på Bro Park med skönt barhäng med livemusik. För dig som vill klä upp dig lite extra finns Hattparad både för stora och små med fina priser och gissar du rätt vinnare i lopp 7, Stockholms Stora Pris (Gr3), kan du också vinna fina priser!

För att underlätta för er som åker kommunalt till banan så har vi bokat bussar med Håbo Buss. De kommer att köra klockan 11.30 och 12.00 från Bro Station till Bro Park. En stund efter sista loppet, cirka 16.30, går sedan en buss tillbaka till Bro Station. Bussarna är gratis. 

Redan nu kan vi berätta att vi kommer att ha gratisbussar mellan Bro Station och Bro Park under följande datum: (vi återkommer med exakta tider)

30 juni, 9 juli, 21 juli, 16 augusti, 29 augusti, 20 september, 22 september, 11 oktober, 20 oktober och 27 oktober