Nyheter

Brolin, Brolin, Brolin Broliiiine....

Publicerad
...alla minns väl Dolly Partons "slagdänga" Jolene - detta från en svunnen tid? Skämt å sido, och ursäkta oss för den något långsökta rubriken.. I morgon onsdag skickar tränare Sandra Brolin ut tre fullblod på Bro Park och det låter allmänt uppåt på samtliga. Speciellt på vår tipsetta i V4-inledningen - Skyhawk, som jagar första årssegern.
Sandra_Brolin_PWFWe1
Jag har chans att vinna med alla tre! Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

Du har fin form på materialet Sandra. Vad säger du om dina hästar i morgon? Vi inleder med Skyhawk som enligt oss har en skräddarsydd uppgift i V4-inledningen.

Skyhawk kom bort senast då han reds av en väldigt orutinerad ryttarinna i amatörsegmentet. Bara glöm den starten! Min häst mår bra, men vill ha det “serverat". Jag hoppas på spets och slut, säger Sandra Brolin.

I V4-3 tar du ut Zäta som vann sju lopp i fjol. Hur är läget där?

Zäta har superbra form och jag hoppas att han kan komma till ledningen utan att det kostar för mycket. Det ska vara lite outsiderchans även om distansen kan vara aningens för kort för honom den här gången, säger Sandra Brolin.

Och You Bet är väl inte alls chanslös i lopp sju?

You Bet var jag nöjd med senast, men efter det loppet har hon haft en lindrigare infektion. Det här är ett billigt lopp med passande förutsättningar så det är klart att jag måste vara optimist, avslutar Sandra Brolin.