Nyheter

Bran(d)t nedförsbacke för Ylva?

Publicerad
Det ser onekligen bra ut på papperet för Ylva Brandts tre starthästar under morgondagen på hemmabanan Bro Park och vi får inga ordentliga "mothugg" från tränaren när vi når henne under fredagskvällen.
– Det ser bra ut överlag tycker jag, informerar Ylva Brandt.
lqwnkkoybwm410nd1iq
"High five" även i morgon? Semiramis och Ylva Brandt. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Nå? Vad säger du om Semiramis i V4-2?

Semiramis mår verkligen bra för dagen - han jobbar som hon ska och lottades till ett perfekt startspår. Den här distansen är kanske i längsta laget, men nu ska vi testa med ett “pullarnät” och hoppas att det ska lugna ned henne en smula. Semiramis är inte helt borta ur segerdiskussionen, kommenterar Ylva Brandt.

Vi tippar Enkrona etta i V5-2. Synpunkter på det?

Enkrona är helt klart rätt väg och älskar ju distansen - hade faktiskt kanske föredragit ännu längre sträcka?  Jag har en duktig amatörryttarinna i sadeln, men det är en trög typ så hon kommer få jobba ordentligt… Jag kan se Enkrona vinna det här loppet, säger Ylva Brandt.

Vad säger du om Littleredcorvette i V5-3?

Littredcorvette var oförklarligt blek senast - kanske var det så att hon bara hade en dålig dag? Var även lite låg dagen efter loppet. Hon jobbar som hon ska inför detta och startspåret blev ju perfekt - hon tål dessutom att gå i sprutet. Jag tror på en fin resa och känner mig definitivt inte chanslös, säger Ylva Brandt.