Nyheter

Bra dag för Catharina Vång?

Publicerad
Bälinge-stationerade Catharina Vång startar fem hästar på Bro Park i morgon söndag varav en kvartett på V64-spelet. Vi slog en signal till "Ninna" för att reda ut begreppen.
zk6po3wsmv1ggputodk
Catharina Vång missar aldrig en kameralins... Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

Vi tar det i tur och ordning. I dagens inledande lopp är det dags för Spenzer som imponerade väldeliga senast. Allt fortsatt bra på den kanten?

Spenzer hade inte jobbat speciellt bra inför segerloppet senast så det är klart att jag var helnöjd med vad han visade. Hästen är under kraftig utveckling och distansen är den rätta den här gången också. Om det skulle bli vinterbana är min häst extremt gynnad. Jag har full respekt för en så pass bra häst som Dust Devil, men blir å andra sidan inte det minsta överraskad om Spenzer vinner det här, säger Catharina Vång.

Almost Gone (V64-2) måste väl rycka upp sig för att vinna?

Almost Gone har jag startat för tätt - så är det bara… Distansen nu är ett plus och jag tror att han kommer vara framsatt och ännu bättre i ordning som utrustad med sidoludd. En vinterbana är också ett plus så för mig är Almost Gone en mycket kul outsider den här gången, säger Catharina Vång.

Vi tror hårt ppå Ede´s Garrinchi i V64-3. Håller du med?

Ede´s Garrinchi fungerade förbättrat senast med sidoludd och det blir samma utrustning igen. Min häst är absolut inte ovillig, den saken är klar… Distansen är den rätta och en vinterbana på söndag vore ett plus. För mig är det här en riktigt bra segerchans, säger Catharina Vång!

Och när ska det släppa fullt ut för Wiltons (V64-4)?

Wiltons har haft stora problem med sina hjärtmuskler och den senaste säsongens resultat är bara att stryka ett streck över. Nu testar jag med fasta blinkets och en trolig vinterbana är inget problem… En typisk outsider, säger Catharina Vång.

Är Jungle Dream (V64-5) din bästa segerchans för dagen måntro?

Jungle Dream är båda min och hans ryttares favorithäst alla kategorier… Startspåret är passande, distansen likaså. Allt är väl i träningen inför detta och jag har stor tro på min häst, avslutar Catharina Vång.