Nyheter

Bodil Hallencreutz om sina tre hästar på Jägersro

Publicerad
Bodil Hallencreutz sadlar ut tre hästar på morgondagens lunchtävlingar på Jägersro Galopp och hennes treåring Furme ska ses med hygglig chans att hemföra den tredje avdelningen på V4-spelet.
images-1
Kanske en vinnare eller två i morgon? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

I tävlingsdagens tredje lopp (V4-3) har du två intressanta hästar på startlinjen. Vi tror mest på Furme, men är även intresserade av debuterande Prince Waliant Jr. Vad säger du?

Furme gör det bra varenda gång och trivs över distansen. Hon är i form och är väl en av de som kan vinna det här, funderar Bodil Hallencreutz.

Prince Waliant Jr kvalade trevligt och mår bra, men debut är debut. Känslan är att distansen är i längsta laget så jag ser det här mest som ett test inför framtiden, säger Bodil Hallencreutz.

Maid (lopp 5, V5-2) är ett sto som alltid gör det bra. Hon var tre längder slagen senast bakom Gulfstream Tiger på en fin tid. Kan hon vara närmare nu - rent av vinna?

Maid mår verkligen bra för dagen - hon är i form, bra form. Jag gillar henne och distans och startspår är ju optimala, men jag tror inte vi är i närheten av Gulfstream Tiger, tyvärr, avslutar Bodil Hallencreutz.