Nyheter

Bent Olsen inför V64 söndag

Publicerad
Den danska championtränaren har fått besöka vinnarcirkeln tre gånger på sju starter de senaste två tävlingsdagarna och har visat bra stallform. Galopptips har hört vad Olsen tror om sina tre starthästar på Jägersros finaldag.
Cabanac_929
Cabanac står bra till i V64-5 tycker tränare Bent OlsenBent Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

I den första avdelningen på V64 startar du No Comment (e. Naaqoos) som var fyra häromveckan på Jägersro.

-No Comment gick godkänt med lärling i sadeln senast. Nu har han ett bra läge och han har tränat på fint igen. Han trivs på Jägersro och jag tror han kan hänga med bra mot det här motståndet. Det ska vara en ok vinstchans.

I V64-4 startar du tvååringen Nascetta (e. Dubawi) som du talar dig varm om att du vill få till Dubai. Nu är det sista chansen för henne om hon ska med.

-Nascetta har jag fortfarande förhoppningar med till Dubai, men tiden är knapp. Det krävs en bra prestation på söndag. Hon har verkligen inte kommit till sin rätt i de senaste två starterna. Först tappade hon fem längder i starten och senast öppnades det alldeles för fort så de två loppen ska man bara glömma. Hon är väl förberedd inför uppgiften och får hon det rätta loppet så kan hon vinna. Jag bedömer det som min bästa vinstchans på dagen.

Avslutningsvis så har du Cabanac (e. Falco)  i V64-5 som vann väldigt enkelt på Jägersro i sin senaste start.

-Cabanac går alltid bra på Jägersro och gör aldrig ett dåligt lopp där. Jag tycker fortfarande att han står bra till vad det gäller handicaptalet. Han ser bra ut i jobb och har visat fin form. Ännu har han inte satt någon vinterpäls, hälsar Bent Olsen