Nyheter

Becky Moss Fillies Mile = Lennart Reuterskiöld Jrs show

Publicerad
Lennart Reuterskiöld Jr hade fyra treåriga ston till start i anrika Becky Moss Fillies Mile på Jägersro nu i eftermiddag och snacka om att det blev en klang och jubelföreställning för äldste broder Reuterskiöld.
Serenity_Bloom_768
Bild från Kriteriet - samma visa i eftermiddags. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Serenity Bloom vann Kriteriet i höstas efter en stenhård slutstrid Marieappel och det blev samma visa/ordningsföljd igen då Becky Moss avgjordes i eftermiddag. Till detta ska läggas att Lennarts nyförvärv Havana Red inkom som trea efter att ha sett avhängd ut halvvägs och Hot Bagatelle höll storstilat till fjärdeplatsen efter en allt annat än snäll resa i front. 

Har du varit etta, tvåa, trea och fyra som tränare någon gång tidigare?

– Jag kommer inte ihåg i nuläget, men jag tror nog det har hänt, säger Lennart Reuterskiöld Jr med ett skratt.

Kommentar om dina hästar?

Serenity Bloom har ett hjärta av guld - hon kommer från en familj som verkligen vill vinna, stort var det att se henne över upploppet. Marieappel fick en tuff resa och det blev lite fel för henne i loppet - hon är bra och säkert mer gynnad av längre distans fram över. Jag är även sjukt nöjd med Havana Red. Jag har inte gjort något speciellt med henne sen jag fick henne i träning, så det här var verkligen en riktigt trevligt upplevelse. Hot Bagatelle var fin i sin årsdebut och höll mycket fint, kommenterar Lennart Reuterskiöld Jr.