Nyheter

Are Hyldmo inför Övrevoll

Publicerad
Queens Delight var helt överlägsen i ett amatörlopp förra veckan, Galopptips ringde upp tränare Are Hyldmo för att höra om Queens Delight och övriga starthästars möjligheter på torsdag.
i-ZgzLsB8-X
Dickie Dickens kan vara en vinnare på torsdag Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Här nedan följer Are Hyldmos kommentarer om sina starthästar på Övrevoll på torsdag.

-Time To Dream (V5-1) är halvbror till Crossroad Blues det är en väldigt stor traåring som haft en del problem så här långt. I sin första start så var han på väg hem till stallet och senast var han ute mot tufft motstånd mest för att få rutin. Jag tror och hoppas han kan bli en bra häst på sikt. Min förhoppning är att han kan dyka upp bland de tre i det här loppet.

-Dickie Dickens (V5-2) har haft en tuff säsong i år. Han kom högt upp i handicap efter förra säsongen då han vann fyra lopp. Han gick ner lite, men höjdes igen efter sin vinst tidigare i år. Han är 9 år nu och är kanske inte lika bra som förr. Dickie Dickens brukar gå bra på hösten och det är ändå inte omöjligt att han kan vinna. han var bra som trea när Elione Chaves red honom för tre starter sedan. Glöm grässtarten näst senast han trivs inte på gräset längre. Han måste tajmas perfekt i loppen och trivs där framme, men det får inte gå för fort. Hade han varit ett eller två kilo lägre hade jag trott på väldigt bra segerchans. 

-Queens Delight (V5-3)vann sist fick ett perfekt lopp av ägarinnan. Hon rider honom väldigt bra. Det var lite för bra fart i början av det loppet och hon låg bra placerad och såg till att ha en bra avslutning. Nu är motståndet tuffare och det är proffslopp. Queens Delight har vunnit 12 lopp, men hittills aldrig två lopp i rad, berättar Are Hyldmo.

-Miltonia (V5-5) hade precis som Dickie Dickens en bra säsong förra året. Hon behöver serveras ett bra lopp. Hon är med där framme säkert och kan sitt tal, men måste ha en perfekt resa för att kunna vinna avslutar Are Hyldmo