Nyheter

Äntligen får vi spela Dagens Dubbel

Publicerad
Vilken sport vi får se när galoppen står som värd för Dagens Dubbel på söndag. Om vi ska tro våra egna GS75-tips, vilket vi självklart gör, så pekar mycket i riktning mot att en så kallad ”rak DD” är vägen att vandra. Det är dock två helt olika spelformer och här gäller det att läsa på ordentligt och lägga tid på odds- och sannolikhetsbedömningar. Att spela ”raka” DD-spel kan givetvis fungera, och särskilt då vi känner oss trygga med våra tipsettor, men på lång sikt krävs det fler kombinationer och att se upp för ”underodds”. Oavsett hur du gör – spela och njut.
pphmydxcwx53yegpj2n
Hey Brother kan vara ett kul DD-drag i den första avdelningen. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Vi vill också upplysa om att Tryckfelsnisse har kommit på ett ovälkommet besök för er som fått programmet i tryckt form eller printat ut en tidig digital upplaga. Där står det att vi ska spela Lunchdubbel (LD) i lopp nio och tio. Det är alltså INTE sant. Det är Dagens Dubbel (DD) som gäller och inget annat.

Här hittar du den senaste upplagan av Derbyprogrammet där Tryckfelsnisse lyser med sin frånvaro: 

https://cdn.svenskgalopp.se/racecards/gallop/sport/591346.pdf

undefined
Mountain har varit otroligt bra i år och får inte underskattas. Ytterligare ett kul DD-drag. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp