Nyheter

Ännu en dubbelseger för Alice Elmerskog?

Publicerad
Alice Elmerskog har god form på materialet - det visades med ackuratess den förra tävlingsdagen där det blev segrar för både Milton och nyförvärvet Visiteur Du Pom.
Milton_898
Omvänd ordningsföljd på onsdag? Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

Dessutom höll ju stallkamraten Clinton Jr mycket bra som tvåa bakom Milton efter en tuff resa. Till onsdagens tävlingar på Bro Park sadlar Alice ut tre hästar varav åtminstone två ska ses med chans.

Och det är alltså Milton och Clinton Jr (V4-2) som stöter på varandra igen - den här gången över längre distans. Hur är läget med dem?

Milton avslutade ju mycket bra och står kvar med den gamla vikten. För honom är distansen en fördel om man jämför med senast och han tog segerloppet på bra sätt. Han kan vinna igen, informerar Alice Elmerskog.

Och Clinton Jr då? Distansförmågan?

Clinton Jr är inte direkt gynnad av distansen - tycker han är lite vassare på typ 2100 meter. Han gjorde det mycket fint efter ett tufft lopp senast och i mitt tycke har han inte sämre chans än Milton, säger Alice Elmerskog.

I V4-avslutningen aviserar Aretha årsdebut. Allt väl där?

Aretha mår fint och trivs över distansen. Jag tycker dock att hon står lite dåligt inne och visst är hon lite vassare på gräs. Hon kan behöva loppet så jag ligger lite lågt så här i årsdebuten. Hon har ett bättra lopp nästa tävlingsdag, informerar Alice Elmerskog.