Nyheter

Annike Bye Hansen om söndagskvartetten

Publicerad
Övrevoll-baserade Annike Bye Hansen skickar ut två kapabla individer i Listedloppet Bro Park Sprint Championship, men är även ute i angeläget ärende i Lanwades Stud Stakes (L) samt i den vidöppna guldhandicappen över 1600 meter. Vem har egentligen bäst segerchans i kvartetten We Got The Boss, Takeko, General De Vega och Abolish?
– Jag måste nog säga We Got The Boss, men de andra ska heller inte avfärdas, kommenterar Annike.
hhr6vorafukybz9mld7
Svenskägde General De Vega Foto: Elina Björklund - Svensk Galopp

Fyra hästar till start under den här söndagen på Bro Park. Vi gillar verkligen We Got The Boss (GS75-3) och har honom som ensam A-häst i rankingen. Rätt eller fel?

We Got The Boss var jag mycket nöjd med senast och han har tagit loppet på bästa sätt. Han tål sitt formtal och gick bra på Bro Park vid sitt senaste besök. Det är en tuff herre som ska ses med bra vinstchans, informerar Annike Bye Hansen.

Sen gör treårige Takeko (GS75-4) en spännande start i Listedloppet Lanwades Stud Stakes. Tufft emot, men hon är tuff själv också. Hur är läget med henne inför den här starten?

Takeko gjorde det bra mot äldre hästar senast och är väl värd den här chansen. Hon är en rejäl typ som säkerligen kommer fungera bra på Bro Park. Om man ser till hennes aktion kan det rent av vara en fördel. Det är ett tufft lopp, men jag gillar Takeko och vill kalla henne för en outsider, säger Annike Bye Hansen.

Och så då avslutningsvis. I sprintloppet Bro Park Sprint Championship (GS75-7) ska General De Vega ha bra segerchans, men kan man verkligen negligera Abolish helt?

General De Vega är i mycket fint slag för dagen och han trivs på Bro Parks gräsbana - jag vill helst ha lite svikt i underlaget. Startspåret är perfekt och distansen den rätta. Han är en stor outsider att se upp med, berättar Annike Bye Hansen.

Abolish är långt ifrån någon enkel typ - det är massor av humör och egensinne i honom och han kan mer än hittills visat. Han är väl värd att testas i den här konkurrensen och jag blir inte förvånad om han är bland de tre främsta, men kanske mer realistiskt är att hoppas på pengar, avslutar Annike Bye Hansen.