Nyheter

Annika Sjökvists kommentarer inför V64 på Bro Park

Publicerad
Annika Sjökvist har fått en lysande start på det nya året och det finns all anledning att ta hennes "söndagshästar" på det största allvar. Vad säger tränaren själv som för närvarande befinner sig på Meydan i Dubai?
cep9mggznebcxhavndf
Bra segerchans för Logan Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

I dagens inledande lopp (V64-1) plockar du ut två treåringar. Kommentar tack?

- Cava Queen var inte ett dugg vässad inför debuten och med tanke på det gjorde hon en väldigt fin prestation som trea. Hon lär vara framsat med loppet i kroppen och drog ett perfekt startspår då hon är rask den första biten. Distansen är inget minus, men lös bana är inget jag skulle föredra. Det är några bra med i loppet, men det är min också, varnar Annika Sjökvist.

- Bearman var inte sig själv i debuten och den starten är bara att glömma. Han tränar på otroligt bra inför den här starten, men jag vill se honom fungera i lopp innan jag sticker ut hakan, säger Annika Sjökvist.

Och vad säger du om Logan i V64-3?

- Logan mår mycket bra för dagen - han har fått en liten pust och tränar på positivt inför detta. Vinterbana är ett stort plus för Logan och dessutom fick han ett bra startspår - det kan faktiskt bli spets. Logan räcker långt i den här klassen tillsammans med lärlingen, informerar Annika Sjökvist.