Nyheter

Annika Sjökvist om vårt singelstreck på Bro Park i morgon

Publicerad
Enormt snygga Miss Maybach gör debut i nya regin Annika Sjökvist vid morgondagens lunchtävlingar på Bro Park. Vi tror stenhårt på det trevligt härstammade stoet som vi tror leder loppet runt om - och Annika Sjökvist säger inte emot.
– Det är klart att jag tror på henne, så är det ju såklart.
Annika_Sjokvist_DNVKG7
Annika sadlar ut vår V4-spik - Miss Maybach Foto: Wolfram Meyer/Galopptips

Miss Maybach (V4-1) var något av en snackhäst hos sin tidigare tränare Patrick Wahl och det var vid fler än ett tillfälle stoet efter Graydar imponerade våldsamt. Hästen hade dock en del problem och såldes till Annika Sjökvist stall i vintras. Nu är det alltså debut i hennes regi och vi tror på toppchans från ett perfekt startspår.

Hur är läget med Miss Maybach inför loppet Annika?

Miss Maybach är en väldigt fin häst som imponerat på mig i träningen de senaste månaderna. Hon hade nog en del problem med sin mage för hon tunnade ur från och till. Nu ser allt bra ut - hon jobbade fruktansvärt bra i förra veckan och är redo för start. Jag har tränat på att få ned henne i ryggar, men från det här spåret måste ju taktiken vara given. Det är klart att jag tror på henne, så är det ju såklart, informerar Annika Sjökvist.

Sen har du Felixiya Sacc i V5-5. Allt väl med henne?

Felixiya Sacc mår fint och nu testar jag med fasta blinkers. Formen är som den ska och distansen är den rätta. Jag är dock missnöjd med startspåret och ligger därför lite lågt, avslutar Annika Sjökvist.