Nyheter

Annie Nilsson-Lindahl har ett par spännande chanser på Odense

Publicerad
Annie Nilsson-Lindahl brukar kunna vinna en hel del lopp under året när hon rider i provinsen på onsdagen har hon tre ritter som kan dyka upp där framme.
Annie_Ole_661
Annie Nilsson-Lindahl har ett par intressanta ritter på Odense Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Annie Nilsson-Lindahl har tre ritter på onsdag på Odense galopp. Det brukar gå bra för Annie när hon gästar de danska provinsbanorna. och vi kollade vad hon tror om sina tre ritter. 

I den  första avdelningen på V5 sitter hon upp på Vejovis (e. Fastnet Rock) som hade en hel del otur i början på säsongen , men i de senaste starterna har Vejovis gjort väldigt bra ifrån sig. Annie har ridit Vejovis tre gånger tidigare resultatet det har blivit en seger, en andraplats och en gång utanför platserna. 

-Han är fin och har jättebra form. Det är en lite speciell herre berättar Annie. När han vill så kan han väldigt mycket, men ibland så känner han inte för det och då blir prestationerna därefter. Han har vinstchans, men det är definitivt en bra platschans fortsätter Annie om Vejovis. 

I den fjärde avdelningen sitter hon på Flamingo Dancer (e. Elzaam)  som vann i sin första start för sin nya tränare Marc Stott i senaste starten. 

-Hon tappade lite start senast såg jag. Hon kommer bakifrån och det ser ut som att det blir bra tempo i det här loppet och det gynnar så klart oss. Det ser ut som det är lite tuffare motstånd nu, men jag tror på chans med Flamingo Dancer. Hon såg bra ut senast berättar Annie 

I den sista avdelningen rider Annie Nilsson-Lindahl My Quest (e. Special Quest) som sjunkit en hel del i handicap på slutet. 

-Han kan vara en rolig outsider i loppet om man kikar på det senaste loppet. My Quest gjorde en riktigt bra insats då, låg en bit bak efter start och avslutade riktigt bra avslutar Annie