Nyheter

Andy Dufresne fick se sig besegrad av Latest Exhibition

Publicerad
Förväntningarna var stora inför Navan Novice Hurdle (Gr.2) på söndagen att man skulle få se Andy Dufresne ta tredje raka segern för Gordon Elliot, men så blev inte fallet.
RP_ID0036861
Latest Exhibition vann Navan Novice Hurdle (Gr.2) Foto: carolinenorris.ie

Det blev andra favoriten Paul Nolan tränade Latest Exhibition (e. Oscar)  med Bryan Cooper i sadeln som vann stället för att Gordon Elliot tränade Andy Dufresne (e. Doyen) tog tredje raka. Det såg ut att kunna gå illa för Latest Exhibition vid det sjätte hindret när han gjorde ett misstag, men han klarade sig ifrån det och man såg relativt tidigt att han skulle besegra den uppskrutna Andy Dufresne sista biten. 

-Han hoppar bra och distansen passar honom perfekt. Jag och stallet behövde verkligen den här vinsten. Det är bra att kunna slå AndyDufresne som är en bra häst och det ser väldigt lovande ut för framtiden. De gick fort tidigt på upploppet och det brukar straffa sig på Navan, men min häst var stark. Jag har inte bestämt fortsatt matchning, men det ser ut att kunna bli Leopardstown och Cheltenham framöver, berättade en väldigt nöjd Paul Nolan efter segern.

Gordon Elliot var lite bekymrad efter Andy Dufresnes prestation.

-  Jag var lite besviken han blev besegrad av en bra häst, men den som blev trea avslutade för bra för att jag ska tro att det var Andy Dufresnes vanliga jag. Han har inga ursäkter och Paul's häst är en fin häst. Nu får vi kolla upp honom. Vi har inte förlorat hoppet om honom utan det är fortfarande en väldigt bra häst, kommenterade Gordon Elliot Andy Dufresnes insats.